Onze badkamers

Bekijk gerealiseerde badkamers

Nieuwsgierig naar de badkamers die wij al hebben opgeleverd? Wij hebben een paar voor u uitgelicht.

Comfort in Beige en Goud accenten

Bekijk deze badkamer renovatie

Terra Tinten en Tijdloze Elegantie

Bekijk deze badkamer renovatie

Trendy betonlook badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie

Botanische wellness badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie

Luxe nieuwbouw badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie

Stoere terrazzo badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie

Badkamer met koper accenten

Bekijk deze badkamer renovatie

Badkamer Nature look

Bekijk deze badkamer renovatie

Badkamer in een landhuis

Bekijk deze badkamer renovatie

Marmer nieuwbouw badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie

Wellness badkamer met stoomcabine

Bekijk deze badkamer renovatie

Verlichting in de badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie

Balance in de badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie

Ruime luxe badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie

Badkamer met warme crèmetinten

Bekijk deze badkamer renovatie

Badkamer en bijpassend toilet

Bekijk deze badkamer renovatie

Badkamer marmer chique

Bekijk deze badkamer renovatie

Badkamer met maatwerk douche

Bekijk deze badkamer renovatie

Sfeervolle badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie

Luxe wellness badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie

Badkamer in Oosterse tinten

Bekijk deze badkamer renovatie

Hotel – chique badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie

Badkamer met fotowand

Bekijk deze badkamer renovatie

Badkamer met zwarte accenten

Bekijk deze badkamer renovatie

Badkamer met whirlpool bad

Bekijk deze badkamer renovatie

Nieuwbouw badkamer en toilet

Bekijk deze badkamer renovatie

Badkamer en toilet renovatie

Bekijk deze badkamer renovatie

Kleine badkamer renovatie

Bekijk deze badkamer renovatie

Reacties van klanten

Op zoek naar een bedrijf voor de renovatie van onze oude badkamer en toilet werd ons de naam Seggers gesuggereerd. Familiebedrijf, korte lijnen, echte vakmensen. Precies wat we zochten. Toevallig had Seggers net een open dag gepland dus we zijn binnengelopen voor een eerste indruk. De werkende stoomcabine in de showroom was liefde op het eerste gezicht, en ook de verdere indruk was goed. Er volgden een serie afspraken voor het ontwerp. Renovatie van de oorspronkelijke badkamer groeide uit tot ombouwen van een slaapkamer, inclusief het verplaatsen van een deel van een muur. Er werd steeds alle tijd voor ons genomen en het was nooit een probleem als we onze plannen hadden aangepast. Ook kregen we al in een vroeg stadium inzicht in de te verwachten kosten. Kort voor de uitvoering van de werkzaamheden bleek dat in het kader van aardbevingsbestendig maken van onze woning ook het deel voor de nieuwe badkamer versterkt moest worden. In overleg met de versterkingsaannemer en Seggers is het werk voor versterking en aanleg van de badkamer gecombineerd. Een logistiek lastig proces, waarin Seggers zich zeer flexibel heeft opgesteld. Daarnaast wonen wij zeer afgelegen en lastig bereikbaar, de heren moesten elke dag met die zware bus over een smal bospad. Dat vonden ze best spannend, maar er werd geen punt van gemaakt. Tijdens de uitvoering werd aan het eind van elke dag opgeruimd en gestofzuigd of gedweild, er werd vooraf overlegd over eventuele aanpassingen en de exacte plaatsing van sanitair en meubels, al het werk is vakkundig en zeer precies uitgevoerd, van sloop tot tegelen en installatie, elk stuk sanitair en elk meubel werd voor plaatsing minutieus gecontroleerd op fouten en afwijkingen. Een kast met een beschadiging ging zonder pardon de bus weer in en terug naar de leverancier. Bij de oplevering werd al het werk nog eens helemaal nagelopen en elk onderdeel gecontroleerd. Wat kleine afwerkingspuntjes worden binnenkort nog aangepast. In de woorden van Johan: het moet gewoon goed zijn.
Kortom, wij zijn zeer tevreden en genieten elke dag van onze prachtige badkamer.

- Nusmann -

Prima begeleid bij het ontwerp van mijn nieuwe badkamer en de keuze van de materialen. Daarna een duidelijke planning, die ook werd nagekomen. Het resultaat is heel mooi geworden, echte vakmensen! Ook heel prettig: ik werd steeds goed op de hoogte gehouden en geïnformeerd als er iets tegenzat of anders liep.

- Brascamp -

Voor de service zou ik zo weer een nieuwe badkamer uitzoeken bij ze. Maar na 5 jaar is de badkamer natuurlijk nog niet aan vervanging toe. Afgelopen week contact gehad over een klein mankement en dat is super opgelost.

- Marc Diesing -

Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en ons toilet. Echt vakmanschap, zowel het ontwerp als de uitvoering.
Tijdens de werkzaamheden werd alles ook elke dag keurig opgeruimd.
In een woord geweldig!

- Dineke en Johannes -

Zeer goede afstemming op de klant, Johan en Janet denken betrokken mee in wat voor jouw de(on)mogelijkheden zijn en wensen.Gedegen voorbereiding, men houdt zich aan de planning. Ook gaande het proces is er overleg bij kleine aanpassingen. Om beschadigingen te voorkomen wordt eerst keurig de boel afgeplakt in huis en elke dag wordt zo mogelijk alles weer opgeruimd en afgevoerd. Goed vakmanschap,en dat geldt voor alle mensen die meewerkten aan het gebeuren de stukadoor, de installateurs,de tegelzetter allemaal prima vaklui, klant vriendelijk, maat werk voor jouw situatie. Kortom alles is uitstekend verlopen, ik ben dik tevreden en zeer gelukkig met mijn luxe badkamer. Het lukt me daarom niet om een wanklank te uiten!

- Mevrouw Oosterhuis_Dijkstradeel -

Correcte communicatie – luisteren, creatief meedenken – vakkundige uitvoering

- Mevrouw Lubbers -

Betrouwbaar, levert absoluut kwaliteit, klein familiebedrijf met korte lijnen, Afspraak is afspraak staat hoog in het vaandel. Werk wordt met zorg en precisie uitgevoerd. Er wordt telkens goed opgeruimd en alles is verlopen volgens planning en afspraak. Wat ben ik blij dat ik mijn ingrijpende badkamer verbouwing door zo’n solide en plezierig bedrijf heb laten doen.

- De heer Hollemans -

Keurig afgewerkt volgens planning. Bijzonder goed opgeleide vakmensen. Prima oplevering.

- Familie Pras -

Het bedrijf is betrouwbaar. Het bedrijf maakt een duidelijke planning met de klant en voert deze als afgesproken uit. Het bedrijf werkt super netjes: zorgt dat alle afval dagelijks afgevoerd wordt tijdens de klus. Oplevering keurig uitgevoerd, waarbij slechts een heel klein herstelpuntje naar voren kwam. Gelijk is dit puntje herstelt.

- Familie Hamstra -

Klantvriendelijk en denkt met je mee!

- Familie Van Bergen -

Het professionele advies, de tijd voor het maatadvies die Johan en Janet voor je nemen, het mooie assortiment en de kwaliteit die óók door alle medewerkers wordt geleverd is echt geweldig goed! Afspraken worden altijd nagekomen.

- Familie Mathezing -

Bij het zoeken naar een badkamerleverancier kwam ik vorig jaar terecht bij Johan en Janet Seggers in Tynaarlo. Ik was op zoek naar persoonlijke aandacht en geen grote massa showrooms waar je al snel een nummer bent. Zij hebben volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Van de voorbereiding tot aan de uitvoer is werkelijk tot in de puntjes geregeld. Er is alle tijd en ruimte voor het ontwerp, het uitzoeken van de materialen, goede adviezen wat je het beste kan doen. Het betrof een nieuwbouw traject en ze hebben alle zorgen voor mij uit handen genomen. Ik kon altijd bellen als ik vragen had en/of bedenkingen. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Met andere woorden een dikke duim voor Johan en Janet en hun team en een absolute aanrader ☺

- Anja de Vries-Weggemans -

Van het uitzoeken van de badkamer tot de oplevering is alles naar wens verlopen. Tijdens de werkzaamheden erg weinig overlast gehad. Fijn team wat netjes de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Eindresultaat ziet er super netjes uit en zijn we heel blij mee.

- Esther en Rolf -

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer!
En ook dat we goed zijn geholpen met de keuzes die we hebben gemaakt., meerdere keren zijn we in de showroom geweest en Rianne heeft ons voorbeelden laten zien. Best moeilijk om te kiezen, er is immers zoveel moois. Maar met het uitzoeken van de tegels waren we zo klaar. dat zagen we op een model in de showroom en dat was direct naar onze smaak. Mooi 60-60 tegels. De kranen etc. kozen wij in eerste instantie niet voor zwart maar toen de badkamer betegeld was en we de zwarte omlijste douchedeur zagen hebben we toch nog gevraagd os we nog konden switchen…..en dat kon gelukkig.
Na een aantal weken in een gehuurde douche cabine te douchen en dan opeens in je nieuwe badkamer te kunnen, ja dat is echt pure luxe!!!
Wij zijn echt ontzettend blij met alles, ook hoe de tegelzetter en de monteur hun werk hebben gedaan, alles prima!
Leuk ook dat Rianne en Johan nog bij ons zijn geweest om alles te controleren en dat we een tas met cadeautjes kregen, samen nog even koffie gedronken, kortom, Dank familie Seggers voor alles waar jullie mee geholpen en gedaan hebben!!!

- Bert en Bianca -
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers