Wellness

Zoekt u wellness voor bij u thuis? Ervaar wellness door te genieten in een whirlpool bad. Ontspan onder een grote regendouche met de warmte van zonlicht en infrarood stralen. En beleef het ultieme spa-gevoel in uw eigen stoomcabine. Meer weten over wellness? klik hier

Whirlpool

Baden geeft je een gevoel van rust en ontspanning. Even weg uit het normale drukke bestaan. Een spel tussen warmte, water en lucht zorgt voor een sensationele beleving. Masserend, bruisend, verkwikkend: laat het water voor je werken zoals jij dat wilt. Whirlpoolsystemen geven je nieuwe kracht, energie en volledige ontspanning.
Er zijn verschillende soorten whirlpoolsystemen zoals: spa (werkt met lucht), hydro (werkt met water) en combi-systemen die op zowel water als lucht werken. Meer informatie over onze wellness producten? Neem direct contact met ons op!

Stoom

Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem, houdt het lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid. Daarnaast leidt dit tot maximale ontspanning en vitalisering.

Stomen is gezond! Het reinigt de huid, stimuleert de bloedcirculatie, reguleert de vochtbalans van uw huid, helpt tegen verkoudheid en stoom helpt u heerlijk ontspannen. Kortom: de moeite waard! Kom naar de showroom en laat u adviseren.

Infrarood/UV-licht

Wist u dat u kunt douchen met infrarood en UV-licht? Infrarood licht zorgt voor een direct aangename warmte en dringt diep door in de huid. Hierdoor worden stijve spieren en gewrichten opgewarmd, waardoor deze versoepelen en minder pijnlijk zijn. UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D. Hierdoor blijft uw weerstand op peil en ervaart u een positief en fit gevoel.

Door deze infrarood/UV-sessie te combineren met de dagelijkse douchebeurt, verhoogt u de kwaliteit van leven, zonder dat het extra tijd in beslag neemt. Laat u in onze showroom aangenaam verrassen door deze unieke en bijzondere beleving onder de douche.

 

 

 

 

Wilt u het eens ervaren? Wij hebben een sunshower een feelgood shower een werkend whirlpool bad en stoomcabine in de showroom.

Maak een afspraak
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers