Wellness

Zoekt u wellness voor bij u thuis? Ervaar wellness door te genieten in een whirlpool bad. Ontspan onder een grote regendouche met de warmte van zonlicht en infrarood stralen. En beleef het ultieme spa-gevoel in uw eigen stoomcabine en/of sauna.

Wilt u het eens ervaren? Wij hebben een werkende sunshower, whirlpool bad, stoomcabine en sauna in de showroom.

Bekijk onze wellness producten in de showroom

Maatwerk Sauna

Een eigen sauna, een plekje om heerlijk te ontspannen en de drukte van alledag even te vergeten…

In elke woning is wel een plek te vinden waar een maatwerksauna is te realiseren. De expertise van onze saunabouwer zit vooral in de maatwerk sauna’s. Denk hierbij aan kamers met schuine wanden, een ruimte met dakkapel, een liftschacht of inloopkast dan wel voormalige wijnkelders. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid de sauna’s in/naast de badkamer te fabriceren. Of om bij een aparte sauna ruimte toch een douche/was mogelijkheid te creëren. We denken graag met u mee.

Een sauna kan gemaakt worden met verschillende hout soorten en afwerkingen. Daarnaast zijn er ook lichtkeuzes en de keuze voor infra-rood in uw sauna. Lees hieronder wat infra-rood doet met uw spieren en de kwaliteit van leven. Al deze keuzes kunnen wij u als samples laten zien in de showroom.

Bekijk de sauna bij ons in de showroom

Infrarood/UV-licht

Wist u dat u kunt douchen met infrarood en UV-licht? Infrarood licht zorgt voor een direct aangename warmte en dringt diep door in de huid. Hierdoor worden stijve spieren en gewrichten opgewarmd, waardoor deze versoepelen en minder pijnlijk zijn. UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D. Hierdoor blijft uw weerstand op peil en ervaart u een positief en fit gevoel.

Door deze infrarood/UV-sessie te combineren met de dagelijkse douchebeurt, verhoogt u de kwaliteit van leven, zonder dat het extra tijd in beslag neemt. Laat u in onze showroom aangenaam verrassen door deze unieke en bijzondere beleving onder de douche of kijk eens op de site van Sunshower.

Whirlpool

Baden geeft je een gevoel van rust en ontspanning. Even weg uit het normale drukke bestaan. Een spel tussen warmte, water en lucht zorgt voor een sensationele beleving. Masserend, bruisend, verkwikkend: laat het water voor je werken zoals jij dat wilt. Whirlpoolsystemen geven je nieuwe kracht, energie en volledige ontspanning.
Er zijn verschillende soorten whirlpoolsystemen zoals: spa (werkt met lucht), hydro (werkt met water) en combi-systemen die op zowel water als lucht werken. Meer informatie over onze wellness producten? Neem direct contact met ons op!

Stoom

Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem, houdt het lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid. Daarnaast leidt dit tot maximale ontspanning en vitalisering.

Stomen is gezond! Het reinigt de huid, stimuleert de bloedcirculatie, reguleert de vochtbalans van uw huid, helpt tegen verkoudheid en stoom helpt u heerlijk ontspannen. Kortom: de moeite waard! Kom naar de showroom en laat u adviseren.

Benieuwd wat voor badkamers wij allemaal maken?

Comfort in Beige en Goud accenten

Bekijk deze badkamer renovatie

Terra Tinten en Tijdloze Elegantie

Bekijk deze badkamer renovatie

Trendy betonlook badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers