Werkwijze

Wat u van ons mag verwachten

Bij Seggers Badkamers staat persoonlijk advies, optimale service en kwaliteit centraal. In onze moderne en veelzijdige showroom in Tynaarlo worden alle mogelijkheden op het gebied van badkamers, toiletten en sanitair door ons uitgelicht.

Heeft u hulp nodig bij het realiseren van uw droombadkamer? Onze adviseurs, ontwerpers en monteurs staan voor u klaar. Hieronder vertellen we u graag wat u van ons mag verwachten.

Maak een afspraak

Wij werken stapsgewijs

Stap 1: Inspiratie opdoen

Een nieuwe badkamer uitzoeken doe je niet zomaar; een goede voorbereiding is het halve werk. Maak een afspraak om onze showroom te bekijken of doe online inspiratie op. U vindt ons op Facebook, Instagram of Pinterest.

Stap 2: Badkamerontwerp

Een badkamer realiseren kan niet zonder ontwerp. We werken met een 3D tekenprogramma waarmee we uw toekomstige badkamer levensecht visualiseren. Met een virtual reality-bril maken we het mogelijk om door uw badkamer heen te lopen.

Stap 3: Materiaal uitzoeken

Weet u na het kennismakingsgesprek zeker dat u met Seggers Badkamer verder wilt? We zetten een streep onder het ontwerp en zoeken samen de materialen uit. Wij zullen u hierin uitgebreid adviseren. Nadat de materialen en benodigde werkzaamheden zijn bepaald, brengen wij een offerte naar u uit.

Stap 4: Offerte bespreking

Seggers Badkamers staat voor transparantie en optimale service, daarom bespreken wij de uitgebrachte offerte graag met u door om onduidelijkheden weg te nemen. Na een akkoord op de offerte, plannen wij de werkzaamheden in.

Stap 5: Een nieuwe badkamer

Eindelijk is het zover! Uw nieuwe badkamer wordt geplaatst. Klik op onderstaande knop en ontdek hoe de installatie in zijn werk gaat.

Of maak een afspraak om uw droombadkamer werkelijkheid te laten worden!

De installatie van uw badkamer

Bad in beeld

Seggers Badkamers is aangesloten bij de franchise organisatie Bad in Beeld. Deze organisatie maakt dat wij door gezamenlijke inkoop – met een nog altijd groeiend ledenaantal – de mooiste producten van diverse A-merken voor concurrerende prijzen kunnen bieden.

Nationale badkamergarantie

Wij zijn NBG erkend en bieden daarmee vijf unieke en waterdichte garanties, waarvoor u niets extra’s hoeft te betalen. Dankzij deze garanties zijn zorgen niet nodig en geniet u optimaal van uw nieuwe badkamer. Bekijk hier de garanties.

Wij zijn energieneutraal

In 2020 zijn wij verhuisd naar onze splinternieuwe showroom. Het gebouw is geheel energieneutraal. Met 96 zonnepanelen en 5 zonnecollectoren op het dak kunnen wij warmte en elektriciteit opwekken. We hebben 9 grondboringen van 75 meter diep, hiermee wordt warmte uit de bodem of grondwater gehaald. Daarna zet de warmtepomp dit om in bruikbare energie. Het buffervat slaat het warme water op. We hebben in het hele pand vloerverwarming om het pand te verwarmen en verkoelen. En de balansventilatie brengt de aanvoer en de afvoer van lucht in ons gebouw met elkaar in balans door de CO2-sensoren. De extra energie die ons pand oplevert gaan wij gedeeltelijk omzetten naar een openbare laadpaal.

In onze showroom kunt u de technische ruimte bewonderen.

Wij zijn energieneutraal

In 2020 zijn wij verhuisd naar onze splinternieuwe showroom. Het gebouw is geheel energieneutraal. In onze showroom kunt u de technische ruimte bewonderen. Bekijk onderstaande tekening en zie wat ons pand energieneutraal maakt.

Zonnecollectoren

Wij hebben 5 zonnecollectoren op het dak. Dit apparaat zet zonlicht om naar warmte.

Zonnepanelen

Wij hebben 137 zonnepanelen op het dak. Deze zet maximaal 325 Wp zonlicht om naar elektriciteit.

Vloerverwarming

Wij hebben 3,8 km buis vloerverwarming in ons pand. Verdeeld over 40 groepen per zone.

Balansventilatie

De ventilatiesysteem brengt de aanvoer en de afvoer van lucht in ons gebouw met elkaar in balans door de CO2-sensoren.

Buffervat met warmtepomp

De warmtepomp wint warmte uit de bodem of het grondwater. Daarna zet hij dit om in bruikbare energie. Het buffervat is een vat om warm water in op te slaan, vergelijkbaar met een boiler.

Grondboringen

Omdat je meer warmte krijgt uit de grond dan uit de lucht hebben wij 9 grondboringen van 75 meter diep geplaatst.

Omvormers

De omvormer voor
zonnepanelen zet de opgewekte energie van zonnepanelen om in bruikbare stroom.

Meterkast

De meterkast heeft 3 zekeringen van 63 Ampère.

Waterontharder

We hebben een waterontharder om de hardheid van het water te verminderen.

Laadpaal

We hebben een laadpaal voor bij het pand. De extra energie die ons pand oplevert gaan wij gedeeltelijk omzetten naar een openbare laadpaal.

Ons energieneutrale pand is gerealiseerd in samenwerking met:

© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers