De installatie van uw badkamer

Hoe wij werken

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de installatiebranche. Daardoor is Seggers Badkamers in staat om met uw mee te denken en passende oplossingen te bieden. Het installeren van de badkamer en het tegelzetten wordt professioneel uitgevoerd door eigen medewerkers.

Wilt u uw badkamer verbouwen? Houd er rekening mee dat deze renovatie drie weken in beslag neemt voor onze monteurs en tegelzetters. Is uw toiletruimte aan vernieuwing toe, houd dan rekening met een week.

Maak een afspraak

Wij werken stapsgewijs

Inmeten

Voordat we beginnen met aan de verbouwing van de badkamer, worden alle maten goed opgemeten.

Voorbereiding

Om uw vloer te beschermen, wordt de route naar de badkamer zoveel mogelijk afgeplakt. Daarnaast wordt in de badkamer een fijnstof-afzuiger geplaatst, zodat u zo min mogelijk last heeft van stof. Wel zo prettig, voor u én onze medewerkers.

Demontage bestaande badkamer

De eerste fase is het slopen van de badkamer, waarin we zoveel mogelijk oude tegels proberen te verwijderen. In sommige gevallen is dit niet mogelijk, waardoor wij er netjes overheen tegelen.

Installatie werkzaamheden

Op basis van het ontwerp legt de monteur leidingen aan. Indien nodig plaatst hij het inbouwreservoir voor het toilet en installeert hij de vloerverwarming. Eventuele bouwkundige aanpassingen worden ook gedaan. Denk hierbij aan: het plaatsen van voorzetwanden, douchewanden, nissen, dakramen, etc.

Plafond plaatsen

Gaat u voor een plafond met led-verlichting? In de meeste gevallen wordt het plafond geplaatst na de installatiewerkzaamheden. In overleg gebeurt dit bij de afmontage, waarover later meer.

Stuken en een dekvloer van cement

De stukadoor komt langs en zal waar nodig wanden vlak stuken. Voor of na het stuken wordt een nieuwe cementdekvloer geplaatst. De hoogte van deze vloer is afhankelijk van de drain/afvoer sifon.

Betegelen en voegen

Nadat de muren recht en strak zijn gemaakt, begint de tegelzetter met tegelen. Hij zal eerst de douche kimmen (waterdicht maken) en de tegelverdeling bepalen. Als alle tegels zijn gezet en de lijm is opgedroogd, wordt er gevoegd.

Afmontage

Het moment waarop alles samenkomt. Onze monteur komt weer bij u en zorgt ervoor dat alle meubels, kranen, spiegels en accessoires opgehangen worden. De finishing touch wordt toegebracht door alle naden netjes te kitten.

Oplevering

We vinden het belangrijk dat alles naar wens is. Daarom komt er na de afmontage altijd iemand bij u langs om dit te controleren en alles door te nemen.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Terra Tinten en Tijdloze Elegantie

Bekijk deze badkamer renovatie

Trendy betonlook badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie

Botanische wellness badkamer

Bekijk deze badkamer renovatie
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers