Kleine badkamer renovatie

Elke badkamer is anders. En iedere klant heeft zijn eigen wensen. Gelukkig kun je ook van een kleine badkamer een waar paleisje maken. Deze klant is gevestigd in een appartement waarbij de badkamer naast de keuken zit.
In de bestaande situatie kon er geen deur voor de badkamer, de badkamer werd van de keuken afgescheiden door een douchegordijn. De wensen van de klant waren meer bewegingsruimte, een ruime douche en een deur voor de badkamer.

Dit hebben we kunnen realiseren door het douchegedeelte naar de andere zijde te verplaatsen, waardoor wij een ruime douche 1.35 x 1.00 konden maken, de douche heeft een mooie schuifdeur van Sealskin waardoor er geen water meer in de badkamer komt, daarbij is een schuifdeur ruimte besparend, je hebt immers geen last van de draaicirkel. Om toch genoeg bewegingsruimte te krijgen is de wasmachine onder het wastafelblad geplaatst. Dit geeft een mooi rustig beeld.
Door de grote ronde spiegel van Sanibell lijkt het optisch ook groter.  De elektrische radiator en vloerverwarming zorgen voor een aangename temperatuur en extra comfort. Om het plaatje compleet te maken is er vervolgens een schuifdeur geplaatst, die ervoor zorgt dat de badkamer af te sluiten is.

Maatvoering: 264 x 135 cm
Oplevering: november 2020

 

Na

Werkzaamheden

Voor

© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers