Comfort in Beige en Goud accenten

Bij het betreden van deze badkamer wordt men direct gegrepen door een sfeer van serene luxe. De wanden zijn bekleed met grote beige tegels van 120×250 cm, wat zorgt voor een naadloze en moderne uitstraling.

Geborstelde gouden kranen voegen een vleugje elegantie toe, terwijl hun matte afwerking prachtig contrasteert met de zachte beige tint van de tegels. Deze accenten stralen kwaliteit en weelde uit.

Centraal in de ruimte staat een vrijstaand bad, een uitnodigende plek voor ultieme ontspanning. Daarnaast zorgt een Sunshower, die zowel UV- als infraroodlicht combineert, voor een wellness-ervaring thuis. Dankzij het UV-licht van de Sunshower maakt je huid vitamine D aan, wat je immuunsysteem versterkt en bijdraagt aan sterkere botten en tanden. Het infraroodlicht ontspant spieren en gewrichten, waardoor pijnklachten verminderen.

Verder is er een Geberit douche-wc, die de functies van een toilet en bidet combineert voor ongeëvenaard comfort en hygiëne. Dit moderne element past perfect bij de strakke vormgeving van de badkamer.

Inbouwspots en accentverlichting zorgen voor een warme, uitnodigende sfeer, ideaal voor elk moment van de dag. Deze badkamer is een perfecte combinatie van design en functionaliteit, waar luxe en comfort centraal staan.

Resultaat

© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers