Inspiratie

Inspiratie opdoen voor uw
nieuwe badkamer of toilet

Investeren in een nieuwe badkamer of een nieuw toilet doet u niet zomaar. Waar moet uw ideale badkamer aan voldoen en hoe weet u wat bij u past? Tip: doe inspiratie op door andere badkamers te bekijken. Of u nou gaat voor een kleurrijk of modern design, industrieel of landelijk; u vindt het in onze showroom.

Voor meer inspiratie kunt u ook terecht bij onze franchise organisatie, Bad in Beeld.

Volg ons om op de hoogte te
blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

InstagramPinterest

Koude dagen ❄️ Met deze koude dagen is er niks lekkerder dan een warme douche. Sta jij het liefst uren onder de douche? Maak je douche dan nog lekkerder! Je kunt je douche uitbreiden met deze sunshower. De infrarood licht zorgt voor een direct aangename warmte en dringt diep door in de huid. Hierdoor worden stijve spieren en gewrichten opgewarmd, waardoor deze versoepelen en minder pijnlijk zijn. UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D. Hierdoor blijft uw weerstand op peil en ervaart u een positief en fit gevoel.

@sunshower.nl
#badkamer #welness #seggersinspiratie #koudedagen #sneeuw #sunshower

15 1

Kleur 🌈 De kleurrijke tegels met de geverfde muur geven veel kleur en sfeer in dit toilet. Juist in een kleine ruimte kun je kiezen voor bijzondere kleurcombinaties en je toilet echt persoonlijk maken. Laat je inspireren! Je brengt hier gemiddeld toch 1 tot 3 jaar door in je leven.

#toilet #toiletrenovatie #toiletinspiratie #catalano #wc #badkamerinspiratie #nieuwbouw #renovatie #badkamer #seggersbadkamers #seggersinspiratie

17 1

Kijkje bij de klant 👀 Een opgeleverde badkamer in een nieuwbouw woning in assen. De combinatie van zacht groen en zwart staal maakt deze badkamer erg hip. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van sfeerverlichting. Boven het bad en bij de spiegel zijn mooie eye catchers te zien van @loooxbathrooms , maar ook de ledlampjes in het plafond zijn dimbaar. Naast het stoere zwarte staal van de verlichting, de douchewand en de spiegel is het meubel van @thebaluxbadkamermeubelen ook een stoer element. Op het meubel is een betonnen kom geplaatst.

#nieuwbouw #nieuwbouwhuis #badkamerinspiratie #badkamer #seggersinspiratie #loooxgood

23 2

Trendy toilet ✨ Tegels uitkiezen voor het kleinste kamertje in huis. Omdat het toilet het kleine kamertje is, kun je gaan voor een gewaagdere keuze. Laat je fantasie gaan en ga voor bijvoorbeeld mozaïek, kleur of decor tegels.

#badkamerinspiratie #badkamer #toiletdesign #toilet #geberit #inspiration #inspiratie #seggersbadkamers #seggersinspiratie

18 1

Rose goud ✨ Hoe gaaf is de kleuren combinatie in dit toilet? Rose goud in de kranen, accessoires en het komt zelfs terug in de tegels. Wij houden ervan! Wat vind jij?
#seggersbadkamers #badkamers #badkamerinspiratie #styling #interior #interiordesign #bathroomdesign #bathroom #bathroominspiration #seggersinspiratie

14 2

Inspiratie opdoen in onze showroom?

Plan direct een afspraak in
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers