Inspiratie

Inspiratie opdoen voor uw
nieuwe badkamer of toilet

Investeren in een nieuwe badkamer of een nieuw toilet doet u niet zomaar. Waar moet uw ideale badkamer aan voldoen en hoe weet u wat bij u past? Tip: doe inspiratie op door andere badkamers te bekijken. Of u nou gaat voor een kleurrijk of modern design, industrieel of landelijk; u vindt het in onze showroom.

Voor meer inspiratie kunt u ook terecht bij onze franchise organisatie, Bad in Beeld.

Volg ons om op de hoogte te
blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

InstagramPinterest

Brrr, het wordt een herfstachtig weekend. 🍄 Toch nog even genieten van zonlicht? Dat kan met de sunshower! Wist u dat er ook een opbouw varriant, voor de bestaande badkamer is?

#seggersinspiratie #sunshower@sunshower.nl #nieuwbouw #badkamerinspiratie #badkamer #douche #badkamerrenovatie #hansgrohe @hansgrohe_nl

23 1

Kleurrijk 💚. We zien steeds vaker kleurtjes in het toilet. In deze kleine ruimte kun je makkelijker spelen met kleuren. Kijk deze combinatie van de muur en vloertegels 😍 meer inspiratie opdoen? Kijk eens bij @cottoceramix

#toilet #tegels #kleurrijk #cottoceramix #seggersinspiratie

23 0

Inbouwbad 🛁. In vele badkamers plaatsen we tegenwoordig een (half) vrijstaand bad. In deze badkamer is het bad in een nis geplaatst, dit inbouwbad is mooi omrand met dezelfde tegel als de rest van de badkamer. De sfeerlampen boven de badkamer maken het heel geheel mooi plaatje. Ga jij voor een inbouw- of vrijstaandbad?

#badkamerinspiratie #seggersinspiratie #baden #sfeer #sfeerverlichting #badkamerinspiratie

18 3

We hebben weer een prachtige badkamer mogen opleveren. Deze badkamer heeft een maatwerk douchewand tot boven aan toe. In de nisjes en de spiegel zit sfeer verlichting, en de kranen zijn verouderd ijzer. Wat vind jij van deze combinatie? ✨ Fijn weekend!

@hotbath_nl @primabad @vanrijnproducts #badkamerinspiratie #seggersinspiratie #kranen #badkamer #nieuwbouw #sfeerverlichting #douchewand

28 2

Warm 🤎 Deze combinatie is super! Warm hout met koperen kranen. Een mooie accent tegel die goed is te combineren met een effen grijze of bruine tegel. Een goede basis voor je badkamer.#badkamer #badkamerinspiratie #seggersinspiratie #nieuwbouw #interior

17 1

Blije klant 😄. Gisteren een oplevering gedaan bij @bouwnummer_29 , erg tevreden met hun toilet en badkamer. Helemaal in de stijl van @loooxbathrooms en met zwarte tegels van @cottoceramix. Prachtig!

#loooxgood #seggersinspiratie #toilet #toiletinspiratie #nieuwbouw

22 1

Organische spiegel ✨ Vaak krijgen we badkamers met een schuine wand. Daarbij is het niet mogelijk een rechthoekige spiegel te plaatsen. Bij @loooxbathrooms hebben ze een organische spiegel, de spiegel kan je draaien hoe je zelf wilt. Bij deze badkamer komt de spiegel erg mooi uit met de schuine wand. Een mooie, speelse oplossing!

#seggersinspiratie #loooxgood #spiegel #badkamerinspiratie #organischespiegel #badkamer #renovatie

18 1

Chique toilet ✨ Het kleinste kamertje in huis. Ook deze ruimte kun je mooi en praktische inrichten. De donkere marmeren tegels in combinatie met de bruine mozaiek geven een chique inrichting. De douche-wc van geberit met de touch free bedieninspaneel voorzien het toilet van luxe. De looox inbouw wc-reserverolhouder maakt de ruimte praktische. Er zijn 6 reserve wc rollen achter de muur weggewerkt. Hoe belangrijk vind jij het toilet in huis?

#seggersinspiratie #loooxgood #looox #geberit #marmer #mozaiek #badkamerinspiratie #toiletinspiratie #toilet #douchewc

25 1

Accent tegels ✨ Tegels combineren is niet makkelijk. Vaak krijgen we de vraag, is dit niet saai, past dit wel bij elkaar. Deze tegels van @villeroybochtegels.nl hebben een accent tegel en een neutrale tegel die prachtig bij elkaar aansluiten. Zo wordt de badkamer erg gezellig!

#badkamer #badkamerinspiratie #tegels #badkamertegels #seggersinspiratie

13 0

Hotel-chique ✨ Een moderne luxe badkamer, dit had net een hotel kunnen zijn! Een mooi wit vrijstaand bad met living colour kranen van @hotbath_nl. Deze kranen zijn afgewerkt zonder oppervlakte bescherming, waardoor deze op een natuurlijke wijze van kleur verandert. Benieuwd naar de hele badkamer? Kijk eens op onze website! seggersbadkamers.nl/portfolio/chique-badkamer/

#hotbath #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #hotelchique #livingcolour #vrijstaandbad

22 0

Kijkje bij de klant 👀 Een opgeleverde badkamer in een nieuwbouw woning in assen. De combinatie van zacht groen en zwart staal maakt deze badkamer erg hip. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van sfeerverlichting. Boven het bad en bij de spiegel zijn mooie eye catchers te zien van @loooxbathrooms , maar ook de ledlampjes in het plafond zijn dimbaar. Naast het stoere zwarte staal van de verlichting, de douchewand en de spiegel is het meubel van @thebaluxbadkamermeubelen ook een stoer element. Op het meubel is een betonnen kom geplaatst.

#nieuwbouw #nieuwbouwhuis #badkamerinspiratie #badkamer #seggersinspiratie #loooxgood

25 2

Koude dagen ❄️ Met deze koude dagen is er niks lekkerder dan een warme douche. Sta jij het liefst uren onder de douche? Maak je douche dan nog lekkerder! Je kunt je douche uitbreiden met deze sunshower. De infrarood licht zorgt voor een direct aangename warmte en dringt diep door in de huid. Hierdoor worden stijve spieren en gewrichten opgewarmd, waardoor deze versoepelen en minder pijnlijk zijn. UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D. Hierdoor blijft uw weerstand op peil en ervaart u een positief en fit gevoel.

@sunshower.nl
#badkamer #welness #seggersinspiratie #koudedagen #sneeuw #sunshower

16 1

Inspiratie opdoen in onze showroom?

Plan direct een afspraak in
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers