Inspiratie

Inspiratie opdoen voor uw
nieuwe badkamer of toilet

Investeren in een nieuwe badkamer of een nieuw toilet doet u niet zomaar. Waar moet uw ideale badkamer aan voldoen en hoe weet u wat bij u past? Tip: doe inspiratie op door andere badkamers te bekijken. Of u nou gaat voor een kleurrijk of modern design, industrieel of landelijk; u vindt het in onze showroom.

Voor meer inspiratie kunt u ook terecht bij onze franchise organisatie, Bad in Beeld.

Volg ons om op de hoogte te
blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

InstagramPinterest

In deze badkamer kun je heerlijk genieten met de koude dagen. Urenlang kun je douchen in de tweepersoonsdouche, stomen in de stoomcabine of genieten van de UV-straling of infraroodlicht van de sunshower. De natuurlijke kleuren van deze badkamer geven rust en ontspanning.

#badkamer #seggersinspiratie #nieuwbouw #stoomcabine #sunshower #badkamerinspratie #interieur @sunshower.nl @hotbath_nl @xenz_bathroom_products

16 1

We zijn bezig met de laatste lootjes voor de bouwvak. Dit is één van de badkamers die we nog mochten opleveren. De complimenten over onze monteurs en tegelzetters konden we ze nog meegeven voor hun welverdiende vakantie. Het is een prachtige badkamer geworden.

#seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #bad #wellness @thebaluxbadkamermeubelen #nieuwbouw #renovatie #badkamerrenovatie

17 1

Nisjes 😍 Een badkamer vol rust en sfeer. In deze badkamer is sfeer gecreëerd met nisjes en licht. In de nisjes boven het toilet zitten spotjes die dim to warm zijn. Hoe meer de lichten dimmen hoe meer kaarslicht onstaat.

#seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #nieuwbouw #interiordesign @primabad

22 0

Organische spiegel ✨ Vaak krijgen we badkamers met een schuine wand. Daarbij is het niet mogelijk een rechthoekige spiegel te plaatsen. Bij @loooxbathrooms hebben ze een organische spiegel, de spiegel kan je draaien hoe je zelf wilt. Bij deze badkamer komt de spiegel erg mooi uit met de schuine wand. Een mooie, speelse oplossing!

#seggersinspiratie #loooxgood #spiegel #badkamerinspiratie #organischespiegel #badkamer #renovatie

18 1

In deze badkamer kun je heerlijk relaxen. Een back to wall bad, een inloop douche met sunshower en veel bewegingsruimte. Door de twee grote ramen in de badkamer is er genoeg licht om te werken met donkere tinten. Naast de grote donkere tegels, de donkere houtkleur meubel is er ook een zwart plafond in gekomen. Wij wensen jullie een fijn weekend!

#badkamerinspiratie #nieuwbouw #badkamerrenovatie #wellness #sunshower #vrijstaandbad #backtowallbath @bad.plank @sunshower.nl #seggersinspiratie

20 2

Fijne valentijnsdag 💕

#seggersinspiratie @sanibellbv @bad.plank #valentijnsdag #14february #badkamerstyling #roderozen #romantisch

25 1

Vorige week weer een prachtige badkamer mogen opleveren. In de douche zit gesatineerd glas en achter het meubel licht groene tegels. Een zacht en warm geheel. #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #nieuwbouwhuis #nieuwbouwbadkamer #decoration #interieur

9 0

Hondenweer 🐕 Na het weer van vandaag even lekker in een warm bad? Wij maken veel klanten blij met een whirlpool. Heerlijk tot rust komen in het bubbelende warme water met massagejets, sfeerverlichting en een ontspannend muziekje.

#whirpool #badkamerinspiratie #seggersinspiratie #badkamer #nieuwbouw #verbouwen #renovatie #badkamerrenovatie #systeembad

12 0

Hoe gaaf is deze decor tegel van villeroy en boch! ✨ Een echte blikvanger in de badkamer. De tegels zijn voorzien van een laagje echt glas, de lijnen van de hortentia's zijn voelbaar. De tegels van dichtbij bekijken? Deze opstelling bevind zich in onze showroom.

#showroom #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #tegels #horentia #villeroyenboch #nieuwbouw

19 0

Marmerlook tegels in de gehele badkamer. De marmerlook tegels zorgen voor een unieke en natuurlijke sfeer. De tegel oogt modern, is tijdloos en wordt geassocieerd met luxe en comfort. Marmer wordt bij deze badkamer gecombineerd met donkere tegels op de vloer en een zwarte meubel.

#seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #nieuwbouw #renovatie #badkamerrenovatie #marmer

15 0

Heerlijk badderen 💧 Dit weekend wordt het slecht weer, perfect weer om lekker uit te rusten in bad. Bij @huize_hazelaar hebben ze een vrijstaand mat wit bad van @xenz_bathroom_products deze staat prachtig op de gietvloer en in combinatie met de mat zwarte @hotbath_nl kraan. Badderse!

#badkamerinspiratie #badderen #slechtweer #uitrusten @loooxbathrooms @sealskin_coram #seggersinspiratie

23 1

Een radiator die heel geliefd is bij ons in de showroom. De cobra van Instamat. De radiator slingeren sierlijk omhoog als een slang en daar dankt deze designradiator dan ook zijn naam aan. In het echt zien? Wij hebben hem in de showroom hangen!

#radiator @instamat.nl #badkamerstyling #badkamerinspiratie #seggersinspiratie #cobra

16 0

Nieuw in onze showroom! Een meubel met lichte houtkleur, dubbele wastafel in zwart keramiek. En een spiegelkast met verlichting in zowel de spiegel als onder de spiegelkast. Een functionele meubel bijpassend bij de marmeren tegels en de gouden kranen. #seggersinspiratie #badkamer #goud #badkamermeubel @primabad #nieuwbouw #showroom

16 0

Nieuw in de showroom ✨ Een stijlvolle afwisseling van witte en houten elementen. Het half vrijstaand bad is ideaal als een vrijstaand bad niet mogelijk is. In combinatie met de houtlook latjes is een rustig meubel een goede combinatie . De ronde spiegel maakt maakt sfeer in het geheel. #badkamer #badkamerinspiratie #wit #hout #halfvrijstaandbad #seggersinspiratie #tegels #nieuwbouw #showroom

20 1

We hebben weer een prachtige badkamer mogen opleveren. Deze badkamer heeft een maatwerk douchewand tot boven aan toe. In de nisjes en de spiegel zit sfeer verlichting, en de kranen zijn verouderd ijzer. Wat vind jij van deze combinatie? ✨ Fijn weekend!

@hotbath_nl @primabad @vanrijnproducts #badkamerinspiratie #seggersinspiratie #kranen #badkamer #nieuwbouw #sfeerverlichting #douchewand

29 2

Een nieuwe badkamer uitzoeken doe je niet zomaar; een goede voorbereiding is het halve werk. Maak een afspraak om onze showroom te bekijken en om een 3D tekening te laten maken. We werken met een 3D tekenprogramma waarmee we uw toekomstige badkamer levensecht visualiseren.

#badkamer #nieuwbouw #seggersinspiratie #showroom #orientatie #badkamerideeën
#badkamerinspiratie

28 0

Een prachtige rustige badkamer. Heerlijk als je na de verbouwing weer mag douchen. Fijn weekend!

#badkamerinspiratie #seggersinspiratie #nieuwbouw #verbouwing #renovatie #toilet #rustigebadkamer

21 0

Christmas 🎅 Wij hebben de showroom weer een gezellig kerstsfeer gegeven. Aftellen… Nog 15 dagen tot kerst!

#showroom #gezelligheid #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamerstyling #christmas

12 1

Inspiratie opdoen in onze showroom?

Plan direct een afspraak in
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers