Inspiratie

Inspiratie opdoen voor uw
nieuwe badkamer of toilet

Investeren in een nieuwe badkamer of een nieuw toilet doet u niet zomaar. Waar moet uw ideale badkamer aan voldoen en hoe weet u wat bij u past? Tip: doe inspiratie op door andere badkamers te bekijken. Of u nou gaat voor een kleurrijk of modern design, industrieel of landelijk; u vindt het in onze showroom.

Voor meer inspiratie kunt u ook terecht bij onze franchise organisatie, Bad in Beeld.

Volg ons om op de hoogte te
blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

InstagramPinterest

Badkamer in Oosterse tinten ✨ Deze badkamer heeft een hoog plafond, hierbij is gekozen om de helft te betegelen en de andere helft te schilderen in koper kleur. Ook de grote spiegel en de grote lamp passen mooi in de ruimte. De vloer is betegeld met een Terazzo tegel en is doorgelegd in het toilet en in de hal van de woning. Wat een plaatje!

#badkamerinspiratie #badkamer #terrazzo #seggersinspiratie #oostersebadkamer #koper

17 0

Inbouwbad 🛁. In vele badkamers plaatsen we tegenwoordig een (half) vrijstaand bad. In deze badkamer is het bad in een nis geplaatst, dit inbouwbad is mooi omrand met dezelfde tegel als de rest van de badkamer. De sfeerlampen boven de badkamer maken het heel geheel mooi plaatje. Ga jij voor een inbouw- of vrijstaandbad?

#badkamerinspiratie #seggersinspiratie #baden #sfeer #sfeerverlichting #badkamerinspiratie

16 3

Blije klant 😄. Gisteren een oplevering gedaan bij @bouwnummer_29 , erg tevreden met hun toilet en badkamer. Helemaal in de stijl van @loooxbathrooms en met zwarte tegels van @cottoceramix. Prachtig!

#loooxgood #seggersinspiratie #toilet #toiletinspiratie #nieuwbouw

20 1

Hoe gaaf is deze radiator! Een radiator in de badkamer hoeft niet saai te zijn. Deze designradiator van @instamat.nl is gebaseerd op de traditionele ladder van vroeger. In verschillende kleuren verkrijgbaar en kan een echte eyecatcher zijn in je badkamer!

#seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #radiator #badkamerrenovatie #badkamerradiator

10 1

Massief hout ✨ Een badkamermeubel van puur en massief hout. De meubels zijn geschikt voor vochtige ruimtes omdat ze zijn gelakt met Looox Oak Protect. Vaak wordt het meubel gecombineerd met een opbouwkom. Het is ook prachtig met deze opbouwwastafel! Voor meer massiefhout kijk eens op de pagina van @loooxbathrooms !

#loooxgood #massiefhout #wastafel #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamerinspiratie

17 0

Koude dagen ❄️ Met deze koude dagen is er niks lekkerder dan een warme douche. Sta jij het liefst uren onder de douche? Maak je douche dan nog lekkerder! Je kunt je douche uitbreiden met deze sunshower. De infrarood licht zorgt voor een direct aangename warmte en dringt diep door in de huid. Hierdoor worden stijve spieren en gewrichten opgewarmd, waardoor deze versoepelen en minder pijnlijk zijn. UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D. Hierdoor blijft uw weerstand op peil en ervaart u een positief en fit gevoel.

@sunshower.nl
#badkamer #welness #seggersinspiratie #koudedagen #sneeuw #sunshower

15 1

Warm 🤎 Deze combinatie is super! Warm hout met koperen kranen. Een mooie accent tegel die goed is te combineren met een effen grijze of bruine tegel. Een goede basis voor je badkamer.#badkamer #badkamerinspiratie #seggersinspiratie #nieuwbouw #interior

15 1

Hotel-chique ✨ Een moderne luxe badkamer, dit had net een hotel kunnen zijn! Een mooi wit vrijstaand bad met living colour kranen van @hotbath_nl. Deze kranen zijn afgewerkt zonder oppervlakte bescherming, waardoor deze op een natuurlijke wijze van kleur verandert. Benieuwd naar de hele badkamer? Kijk eens op onze website! seggersbadkamers.nl/portfolio/chique-badkamer/

#hotbath #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #hotelchique #livingcolour #vrijstaandbad

20 0

Whirlpool bad ✨ Weekend! Tijd om lekker in bad te gaan. Een tijdje geleden hebben we een badkamer opgeleverd met een whirlpool systeem. Een spel tussen warmte, water en lucht voor een sensationele beleving. Masserend, bruisend en verkwikkend. Zie jij deze extra luxe ook wel zitten? Informeer ons eens naar de mogelijkheden!

@xenz_bathroom_products @hotbath_nl #badkamerinspiratie #badkamer #seggersinspiratie

7 0

Kijkje bij de klant 👀 Een opgeleverde badkamer in een nieuwbouw woning in assen. De combinatie van zacht groen en zwart staal maakt deze badkamer erg hip. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van sfeerverlichting. Boven het bad en bij de spiegel zijn mooie eye catchers te zien van @loooxbathrooms , maar ook de ledlampjes in het plafond zijn dimbaar. Naast het stoere zwarte staal van de verlichting, de douchewand en de spiegel is het meubel van @thebaluxbadkamermeubelen ook een stoer element. Op het meubel is een betonnen kom geplaatst.

#nieuwbouw #nieuwbouwhuis #badkamerinspiratie #badkamer #seggersinspiratie #loooxgood

23 2

Inspiratie opdoen in onze showroom?

Plan direct een afspraak in
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers