Inspiratie

Inspiratie opdoen voor uw
nieuwe badkamer of toilet

Investeren in een nieuwe badkamer of een nieuw toilet doet u niet zomaar. Waar moet uw ideale badkamer aan voldoen en hoe weet u wat bij u past? Tip: doe inspiratie op door andere badkamers te bekijken. Of u nou gaat voor een kleurrijk of modern design, industrieel of landelijk; u vindt het in onze showroom.

Voor meer inspiratie kunt u ook terecht bij onze franchise organisatie, Bad in Beeld.

Volg ons om op de hoogte te
blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

InstagramPinterest

Whirlpool bad ✨ Weekend! Tijd om lekker in bad te gaan. Een tijdje geleden hebben we een badkamer opgeleverd met een whirlpool systeem. Een spel tussen warmte, water en lucht voor een sensationele beleving. Masserend, bruisend en verkwikkend. Zie jij deze extra luxe ook wel zitten? Informeer ons eens naar de mogelijkheden!

@xenz_bathroom_products @hotbath_nl #badkamerinspiratie #badkamer #seggersinspiratie

7 0

Koude dagen ❄️ Met deze koude dagen is er niks lekkerder dan een warme douche. Sta jij het liefst uren onder de douche? Maak je douche dan nog lekkerder! Je kunt je douche uitbreiden met deze sunshower. De infrarood licht zorgt voor een direct aangename warmte en dringt diep door in de huid. Hierdoor worden stijve spieren en gewrichten opgewarmd, waardoor deze versoepelen en minder pijnlijk zijn. UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D. Hierdoor blijft uw weerstand op peil en ervaart u een positief en fit gevoel.

@sunshower.nl
#badkamer #welness #seggersinspiratie #koudedagen #sneeuw #sunshower

15 1

Trendy toilet ✨ Tegels uitkiezen voor het kleinste kamertje in huis. Omdat het toilet het kleine kamertje is, kun je gaan voor een gewaagdere keuze. Laat je fantasie gaan en ga voor bijvoorbeeld mozaïek, kleur of decor tegels.

#badkamerinspiratie #badkamer #toiletdesign #toilet #geberit #inspiration #inspiratie #seggersbadkamers #seggersinspiratie

18 1

Rose goud ✨ Hoe gaaf is de kleuren combinatie in dit toilet? Rose goud in de kranen, accessoires en het komt zelfs terug in de tegels. Wij houden ervan! Wat vind jij?
#seggersbadkamers #badkamers #badkamerinspiratie #styling #interior #interiordesign #bathroomdesign #bathroom #bathroominspiration #seggersinspiratie

14 2

Warm 🤎 Deze combinatie is super! Warm hout met koperen kranen. Een mooie accent tegel die goed is te combineren met een effen grijze of bruine tegel. Een goede basis voor je badkamer.#badkamer #badkamerinspiratie #seggersinspiratie #nieuwbouw #interior

15 1

Hoe gaaf is deze radiator! Een radiator in de badkamer hoeft niet saai te zijn. Deze designradiator van @instamat.nl is gebaseerd op de traditionele ladder van vroeger. In verschillende kleuren verkrijgbaar en kan een echte eyecatcher zijn in je badkamer!

#seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #radiator #badkamerrenovatie #badkamerradiator

10 1

Kleur 🌈 De kleurrijke tegels met de geverfde muur geven veel kleur en sfeer in dit toilet. Juist in een kleine ruimte kun je kiezen voor bijzondere kleurcombinaties en je toilet echt persoonlijk maken. Laat je inspireren! Je brengt hier gemiddeld toch 1 tot 3 jaar door in je leven.

#toilet #toiletrenovatie #toiletinspiratie #catalano #wc #badkamerinspiratie #nieuwbouw #renovatie #badkamer #seggersbadkamers #seggersinspiratie

17 1

Jeah! Vandaag weer een prachtige badkamer mogen opleveren. Een badkamer met hippe zwarte accenten gecombineerd met een mooie grijze grote tegel. Meer opgeleverde badkamers bewonderen? Kijk op onze website onder "onze badkamers". Binnenkort staat deze er ook tussen.

@thebaluxbadkamermeubelen @vanrijnproducts @loooxbathrooms @hotbath_nl #badkamerinspiratie #badkamer #seggersinspiratie #interieur #interieusinspiratie #zwartaccent #houtlook

9 2

Beton ✨ Een eyecatcher in de badkamer een betonnen vrijstaand bad. Erg mooi in cominatie met deze tegels en de fotowand. Bij een vrijstaand bad hoort een losstaande kraan, onze klant heeft gekozen voor een stoere kraan met de kleur verouderd ijzer. Dit betonnen bad staat ook bij ons in de showroom. Kom hem bewonderen!
#seggersinspiratie #badkamer #betonlook #beton #bad #renovatie #badkamerrenovatie #fotowand

3 0

Inspiratie opdoen in onze showroom?

Plan direct een afspraak in
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers