Inspiratie

Inspiratie opdoen voor uw
nieuwe badkamer of toilet

Investeren in een nieuwe badkamer of een nieuw toilet doet u niet zomaar. Waar moet uw ideale badkamer aan voldoen en hoe weet u wat bij u past? Tip: doe inspiratie op door andere badkamers te bekijken. Of u nou gaat voor een kleurrijk of modern design, industrieel of landelijk; u vindt het in onze showroom.

Voor meer inspiratie kunt u ook terecht bij onze franchise organisatie, Bad in Beeld.

Volg ons om op de hoogte te
blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

InstagramPinterest

Schotse hooglanders ✨ Kun jij niet genoeg krijgen van deze dieren? Je kunt ze ook als fotobehang in het toilet hangen. Vorige jaar hebben we dit toilet mogen opleveren. Een mooie combinatie met donkere tegels en maatwerk houtplanken.

#seggersinspiratie @loooxbathrooms #badkamerinspiratie #toiletinspiratie #toilet #fotobehang #schotsehooglander

20 0

Hotel-chique ✨ De donkere marmeren tegel in de hele badkamer, mooi te combineren met een wit vrijstaand bad en natuurlijke hout. Om hem nog wat chiquer te maken zijn de kranen in de kleur verouderd messing, en hangt er een grote ronde spiegel met gouden rand.

#badkamerinspiratie #seggersinspiratie #hotbath @hotbath_nl #loooxgood @loooxbathrooms #interieurinspiratie #interieur #hotelchique

18 0

Kijkje bij de klant 👀 Een opgeleverde badkamer in een nieuwbouw woning in assen. De combinatie van zacht groen en zwart staal maakt deze badkamer erg hip. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van sfeerverlichting. Boven het bad en bij de spiegel zijn mooie eye catchers te zien van @loooxbathrooms , maar ook de ledlampjes in het plafond zijn dimbaar. Naast het stoere zwarte staal van de verlichting, de douchewand en de spiegel is het meubel van @thebaluxbadkamermeubelen ook een stoer element. Op het meubel is een betonnen kom geplaatst.

#nieuwbouw #nieuwbouwhuis #badkamerinspiratie #badkamer #seggersinspiratie #loooxgood

25 2

Badkamer in Oosterse tinten ✨ Deze badkamer heeft een hoog plafond, hierbij is gekozen om de helft te betegelen en de andere helft te schilderen in koper kleur. Ook de grote spiegel en de grote lamp passen mooi in de ruimte. De vloer is betegeld met een Terazzo tegel en is doorgelegd in het toilet en in de hal van de woning. Wat een plaatje!

#badkamerinspiratie #badkamer #terrazzo #seggersinspiratie #oostersebadkamer #koper

21 0

Chique toilet ✨ Het kleinste kamertje in huis. Ook deze ruimte kun je mooi en praktische inrichten. De donkere marmeren tegels in combinatie met de bruine mozaiek geven een chique inrichting. De douche-wc van geberit met de touch free bedieninspaneel voorzien het toilet van luxe. De looox inbouw wc-reserverolhouder maakt de ruimte praktische. Er zijn 6 reserve wc rollen achter de muur weggewerkt. Hoe belangrijk vind jij het toilet in huis?

#seggersinspiratie #loooxgood #looox #geberit #marmer #mozaiek #badkamerinspiratie #toiletinspiratie #toilet #douchewc

24 1

Blije klant 😄. Gisteren een oplevering gedaan bij @bouwnummer_29 , erg tevreden met hun toilet en badkamer. Helemaal in de stijl van @loooxbathrooms en met zwarte tegels van @cottoceramix. Prachtig!

#loooxgood #seggersinspiratie #toilet #toiletinspiratie #nieuwbouw

22 1

We zijn bezig met de laatste lootjes voor de bouwvak. Dit is één van de badkamers die we nog mochten opleveren. De complimenten over onze monteurs en tegelzetters konden we ze nog meegeven voor hun welverdiende vakantie. Het is een prachtige badkamer geworden.

#seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #bad #wellness @thebaluxbadkamermeubelen #nieuwbouw #renovatie #badkamerrenovatie

16 1

Wasmachine in de badkamer ✨ In deze badkamer is de wasmachine weggewerkt onder een maatwerk blad. Er zijn ook mogelijkheden om een wasmachine in een kast te plaatsen. Op deze manieren past de wasmachine beter bij de badkamer!

#badkamerinspiratie #seggersinspiratie #wasmachine #wasmachineombouw #badkamer

13 3

Een prachtige rustige badkamer. Heerlijk als je na de verbouwing weer mag douchen. Fijn weekend!

#badkamerinspiratie #seggersinspiratie #nieuwbouw #verbouwing #renovatie #toilet #rustigebadkamer

21 0

Waar is de zon vandaag? Bij ons in de showroom! We hebben de nieuwste sunshower in onze showroom, de ONE M. Deze heeft alleen de infrarood functie, dezelfde sunshower maar dan de PLUS M heeft ook UV-licht. Genieten met deze regenachtige dagen.

@sunshower.nl #sunshower #genieten #spa #wellness #nieuwbouw #badkamerinspiratie #seggersinspiratie #wellnessbadkamer

14 1

Inspiratie opdoen in onze showroom?

Plan direct een afspraak in
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers