Inspiratie

Inspiratie opdoen voor uw
nieuwe badkamer of toilet

Investeren in een nieuwe badkamer of een nieuw toilet doet u niet zomaar. Waar moet uw ideale badkamer aan voldoen en hoe weet u wat bij u past? Tip: doe inspiratie op door andere badkamers te bekijken. Of u nou gaat voor een kleurrijk of modern design, industrieel of landelijk; u vindt het in onze showroom.

Voor meer inspiratie kunt u ook terecht bij onze franchise organisatie, Bad in Beeld.

Volg ons om op de hoogte te
blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

InstagramPinterest

In deze badkamer kun je heerlijk genieten met de koude dagen. Urenlang kun je douchen in de tweepersoonsdouche, stomen in de stoomcabine of genieten van de UV-straling of infraroodlicht van de sunshower. De natuurlijke kleuren van deze badkamer geven rust en ontspanning.

#badkamer #seggersinspiratie #nieuwbouw #stoomcabine #sunshower #badkamerinspratie #interieur @sunshower.nl @hotbath_nl @xenz_bathroom_products

16 1

Throwback naar deze prachtige badkamer. We kunnen niet wachten op het mooie weer, wanneer we weer op het strand kunnen liggen. ✨

#badkamerinspratie #vrijstaandbad #strand #mooiweer☀️ #seggersinspiratie #nieuwbouw #verbouwen #betonbad

8 4

Een nieuwe badkamer uitzoeken doe je niet zomaar; een goede voorbereiding is het halve werk. Maak een afspraak om onze showroom te bekijken en om een 3D tekening te laten maken. We werken met een 3D tekenprogramma waarmee we uw toekomstige badkamer levensecht visualiseren.

#badkamer #nieuwbouw #seggersinspiratie #showroom #orientatie #badkamerideeën
#badkamerinspiratie

28 0

Vorige week weer een prachtige badkamer mogen opleveren. In de douche zit gesatineerd glas en achter het meubel licht groene tegels. Een zacht en warm geheel. #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #nieuwbouwhuis #nieuwbouwbadkamer #decoration #interieur

9 0

We zijn bezig met de laatste lootjes voor de bouwvak. Dit is één van de badkamers die we nog mochten opleveren. De complimenten over onze monteurs en tegelzetters konden we ze nog meegeven voor hun welverdiende vakantie. Het is een prachtige badkamer geworden.

#seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #bad #wellness @thebaluxbadkamermeubelen #nieuwbouw #renovatie #badkamerrenovatie

17 1

Waar is de zon vandaag? Bij ons in de showroom! We hebben de nieuwste sunshower in onze showroom, de ONE M. Deze heeft alleen de infrarood functie, dezelfde sunshower maar dan de PLUS M heeft ook UV-licht. Genieten met deze regenachtige dagen.

@sunshower.nl #sunshower #genieten #spa #wellness #nieuwbouw #badkamerinspiratie #seggersinspiratie #wellnessbadkamer

14 1

Wasmachine in de badkamer ✨ In deze badkamer is de wasmachine weggewerkt onder een maatwerk blad. Er zijn ook mogelijkheden om een wasmachine in een kast te plaatsen. Op deze manieren past de wasmachine beter bij de badkamer!

#badkamerinspiratie #seggersinspiratie #wasmachine #wasmachineombouw #badkamer

13 3

Jeah! Vandaag weer een prachtige badkamer mogen opleveren. Een badkamer met hippe zwarte accenten gecombineerd met een mooie grijze grote tegel. Meer opgeleverde badkamers bewonderen? Kijk op onze website onder "onze badkamers". Binnenkort staat deze er ook tussen.

@thebaluxbadkamermeubelen @vanrijnproducts @loooxbathrooms @hotbath_nl #badkamerinspiratie #badkamer #seggersinspiratie #interieur #interieusinspiratie #zwartaccent #houtlook

13 2

Warm 🤎 Deze combinatie is super! Warm hout met koperen kranen. Een mooie accent tegel die goed is te combineren met een effen grijze of bruine tegel. Een goede basis voor je badkamer.#badkamer #badkamerinspiratie #seggersinspiratie #nieuwbouw #interior

17 1

Hondenweer 🐕 Na het weer van vandaag even lekker in een warm bad? Wij maken veel klanten blij met een whirlpool. Heerlijk tot rust komen in het bubbelende warme water met massagejets, sfeerverlichting en een ontspannend muziekje.

#whirpool #badkamerinspiratie #seggersinspiratie #badkamer #nieuwbouw #verbouwen #renovatie #badkamerrenovatie #systeembad

12 0

Kijkje bij de klant 👀 Een opgeleverde badkamer in een nieuwbouw woning in assen. De combinatie van zacht groen en zwart staal maakt deze badkamer erg hip. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van sfeerverlichting. Boven het bad en bij de spiegel zijn mooie eye catchers te zien van @loooxbathrooms , maar ook de ledlampjes in het plafond zijn dimbaar. Naast het stoere zwarte staal van de verlichting, de douchewand en de spiegel is het meubel van @thebaluxbadkamermeubelen ook een stoer element. Op het meubel is een betonnen kom geplaatst.

#nieuwbouw #nieuwbouwhuis #badkamerinspiratie #badkamer #seggersinspiratie #loooxgood

25 2

Inbouwbad 🛁. In vele badkamers plaatsen we tegenwoordig een (half) vrijstaand bad. In deze badkamer is het bad in een nis geplaatst, dit inbouwbad is mooi omrand met dezelfde tegel als de rest van de badkamer. De sfeerlampen boven de badkamer maken het heel geheel mooi plaatje. Ga jij voor een inbouw- of vrijstaandbad?

#badkamerinspiratie #seggersinspiratie #baden #sfeer #sfeerverlichting #badkamerinspiratie

17 3

Accent tegels ✨ Tegels combineren is niet makkelijk. Vaak krijgen we de vraag, is dit niet saai, past dit wel bij elkaar. Deze tegels van @villeroybochtegels.nl hebben een accent tegel en een neutrale tegel die prachtig bij elkaar aansluiten. Zo wordt de badkamer erg gezellig!

#badkamer #badkamerinspiratie #tegels #badkamertegels #seggersinspiratie

13 0

Koude dagen ❄️ Met deze koude dagen is er niks lekkerder dan een warme douche. Sta jij het liefst uren onder de douche? Maak je douche dan nog lekkerder! Je kunt je douche uitbreiden met deze sunshower. De infrarood licht zorgt voor een direct aangename warmte en dringt diep door in de huid. Hierdoor worden stijve spieren en gewrichten opgewarmd, waardoor deze versoepelen en minder pijnlijk zijn. UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D. Hierdoor blijft uw weerstand op peil en ervaart u een positief en fit gevoel.

@sunshower.nl
#badkamer #welness #seggersinspiratie #koudedagen #sneeuw #sunshower

17 1

Prachtige badkamer met donkere tegels, gecombineerd met hout. De kranen van Hotbath zijn verouderd ijzer en de douchecabine van Van Rijn is met zwart accenten. Een stoere badkamer met veel details.

@vanrijnproducts @hotbath_nl #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #nieuwbouw #renovation #renovatie #toilet #badkamer

21 2

Inspiratie opdoen in onze showroom?

Plan direct een afspraak in
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers