Inspiratie

Inspiratie opdoen voor uw
nieuwe badkamer of toilet

Investeren in een nieuwe badkamer of een nieuw toilet doet u niet zomaar. Waar moet uw ideale badkamer aan voldoen en hoe weet u wat bij u past? Tip: doe inspiratie op door andere badkamers te bekijken. Of u nou gaat voor een kleurrijk of modern design, industrieel of landelijk; u vindt het in onze showroom.

Voor meer inspiratie kunt u ook terecht bij onze franchise organisatie, Bad in Beeld.

Volg ons om op de hoogte te
blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

InstagramPinterest

Kleurrijk 💚. We zien steeds vaker kleurtjes in het toilet. In deze kleine ruimte kun je makkelijker spelen met kleuren. Kijk deze combinatie van de muur en vloertegels 😍 meer inspiratie opdoen? Kijk eens bij @cottoceramix

#toilet #tegels #kleurrijk #cottoceramix #seggersinspiratie

23 0

Inbouwbad 🛁. In vele badkamers plaatsen we tegenwoordig een (half) vrijstaand bad. In deze badkamer is het bad in een nis geplaatst, dit inbouwbad is mooi omrand met dezelfde tegel als de rest van de badkamer. De sfeerlampen boven de badkamer maken het heel geheel mooi plaatje. Ga jij voor een inbouw- of vrijstaandbad?

#badkamerinspiratie #seggersinspiratie #baden #sfeer #sfeerverlichting #badkamerinspiratie

18 3

Chique toilet ✨ Het kleinste kamertje in huis. Ook deze ruimte kun je mooi en praktische inrichten. De donkere marmeren tegels in combinatie met de bruine mozaiek geven een chique inrichting. De douche-wc van geberit met de touch free bedieninspaneel voorzien het toilet van luxe. De looox inbouw wc-reserverolhouder maakt de ruimte praktische. Er zijn 6 reserve wc rollen achter de muur weggewerkt. Hoe belangrijk vind jij het toilet in huis?

#seggersinspiratie #loooxgood #looox #geberit #marmer #mozaiek #badkamerinspiratie #toiletinspiratie #toilet #douchewc

25 1

Organische spiegel ✨ Vaak krijgen we badkamers met een schuine wand. Daarbij is het niet mogelijk een rechthoekige spiegel te plaatsen. Bij @loooxbathrooms hebben ze een organische spiegel, de spiegel kan je draaien hoe je zelf wilt. Bij deze badkamer komt de spiegel erg mooi uit met de schuine wand. Een mooie, speelse oplossing!

#seggersinspiratie #loooxgood #spiegel #badkamerinspiratie #organischespiegel #badkamer #renovatie

18 1

Kijkje bij de klant 👀 Een opgeleverde badkamer in een nieuwbouw woning in assen. De combinatie van zacht groen en zwart staal maakt deze badkamer erg hip. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van sfeerverlichting. Boven het bad en bij de spiegel zijn mooie eye catchers te zien van @loooxbathrooms , maar ook de ledlampjes in het plafond zijn dimbaar. Naast het stoere zwarte staal van de verlichting, de douchewand en de spiegel is het meubel van @thebaluxbadkamermeubelen ook een stoer element. Op het meubel is een betonnen kom geplaatst.

#nieuwbouw #nieuwbouwhuis #badkamerinspiratie #badkamer #seggersinspiratie #loooxgood

25 2

Blije klant 😄. Gisteren een oplevering gedaan bij @bouwnummer_29 , erg tevreden met hun toilet en badkamer. Helemaal in de stijl van @loooxbathrooms en met zwarte tegels van @cottoceramix. Prachtig!

#loooxgood #seggersinspiratie #toilet #toiletinspiratie #nieuwbouw

22 1

Nisjes 😍 Een badkamer vol rust en sfeer. In deze badkamer is sfeer gecreëerd met nisjes en licht. In de nisjes boven het toilet zitten spotjes die dim to warm zijn. Hoe meer de lichten dimmen hoe meer kaarslicht onstaat.

#seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #nieuwbouw #interiordesign @primabad

22 0

Hoe gaaf is deze radiator! Een radiator in de badkamer hoeft niet saai te zijn. Deze designradiator van @instamat.nl is gebaseerd op de traditionele ladder van vroeger. In verschillende kleuren verkrijgbaar en kan een echte eyecatcher zijn in je badkamer!

#seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #radiator #badkamerrenovatie #badkamerradiator

12 1

Hotel-chique ✨ Een moderne luxe badkamer, dit had net een hotel kunnen zijn! Een mooi wit vrijstaand bad met living colour kranen van @hotbath_nl. Deze kranen zijn afgewerkt zonder oppervlakte bescherming, waardoor deze op een natuurlijke wijze van kleur verandert. Benieuwd naar de hele badkamer? Kijk eens op onze website! seggersbadkamers.nl/portfolio/chique-badkamer/

#hotbath #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #hotelchique #livingcolour #vrijstaandbad

22 0

Accent tegels ✨ Tegels combineren is niet makkelijk. Vaak krijgen we de vraag, is dit niet saai, past dit wel bij elkaar. Deze tegels van @villeroybochtegels.nl hebben een accent tegel en een neutrale tegel die prachtig bij elkaar aansluiten. Zo wordt de badkamer erg gezellig!

#badkamer #badkamerinspiratie #tegels #badkamertegels #seggersinspiratie

13 0

Opbouw wastafel ✨ Je ziet vaak kommen of wastafels voorbij komen. Je kunt ook een combinatie maken, een opbouw wastafel. Deze Duravit wastafel is te krijgen in helemaal wit, zwart wit of helemaal zwart. Tot aan de rand zoals de foto of losstaand. We hebben de wastafel ook in de showroom, kom gerust eens kijken.

@duravit #wastafel #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #nieuwbouw #wastafel #opbouwwastafel

14 0

Inspiratie opdoen in onze showroom?

Plan direct een afspraak in
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers