Inspiratie

Inspiratie opdoen voor uw
nieuwe badkamer of toilet

Investeren in een nieuwe badkamer of een nieuw toilet doet u niet zomaar. Waar moet uw ideale badkamer aan voldoen en hoe weet u wat bij u past? Tip: doe inspiratie op door andere badkamers te bekijken. Of u nou gaat voor een kleurrijk of modern design, industrieel of landelijk; u vindt het in onze showroom.

Voor meer inspiratie kunt u ook terecht bij onze franchise organisatie, Bad in Beeld.

Volg ons om op de hoogte te
blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

InstagramPinterest

We zijn bezig met de laatste lootjes voor de bouwvak. Dit is één van de badkamers die we nog mochten opleveren. De complimenten over onze monteurs en tegelzetters konden we ze nog meegeven voor hun welverdiende vakantie. Het is een prachtige badkamer geworden.

#seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #bad #wellness @thebaluxbadkamermeubelen #nieuwbouw #renovatie #badkamerrenovatie

17 1

Kleurrijk 💚. We zien steeds vaker kleurtjes in het toilet. In deze kleine ruimte kun je makkelijker spelen met kleuren. Kijk deze combinatie van de muur en vloertegels 😍 meer inspiratie opdoen? Kijk eens bij @cottoceramix

#toilet #tegels #kleurrijk #cottoceramix #seggersinspiratie

24 0

Inbouwbad 🛁. In vele badkamers plaatsen we tegenwoordig een (half) vrijstaand bad. In deze badkamer is het bad in een nis geplaatst, dit inbouwbad is mooi omrand met dezelfde tegel als de rest van de badkamer. De sfeerlampen boven de badkamer maken het heel geheel mooi plaatje. Ga jij voor een inbouw- of vrijstaandbad?

#badkamerinspiratie #seggersinspiratie #baden #sfeer #sfeerverlichting #badkamerinspiratie

18 3

Chique toilet ✨ Het kleinste kamertje in huis. Ook deze ruimte kun je mooi en praktische inrichten. De donkere marmeren tegels in combinatie met de bruine mozaiek geven een chique inrichting. De douche-wc van geberit met de touch free bedieninspaneel voorzien het toilet van luxe. De looox inbouw wc-reserverolhouder maakt de ruimte praktische. Er zijn 6 reserve wc rollen achter de muur weggewerkt. Hoe belangrijk vind jij het toilet in huis?

#seggersinspiratie #loooxgood #looox #geberit #marmer #mozaiek #badkamerinspiratie #toiletinspiratie #toilet #douchewc

25 1

Organische spiegel ✨ Vaak krijgen we badkamers met een schuine wand. Daarbij is het niet mogelijk een rechthoekige spiegel te plaatsen. Bij @loooxbathrooms hebben ze een organische spiegel, de spiegel kan je draaien hoe je zelf wilt. Bij deze badkamer komt de spiegel erg mooi uit met de schuine wand. Een mooie, speelse oplossing!

#seggersinspiratie #loooxgood #spiegel #badkamerinspiratie #organischespiegel #badkamer #renovatie

18 1

Blije klant 😄. Gisteren een oplevering gedaan bij @bouwnummer_29 , erg tevreden met hun toilet en badkamer. Helemaal in de stijl van @loooxbathrooms en met zwarte tegels van @cottoceramix. Prachtig!

#loooxgood #seggersinspiratie #toilet #toiletinspiratie #nieuwbouw

22 1

Opbouw wastafel ✨ Je ziet vaak kommen of wastafels voorbij komen. Je kunt ook een combinatie maken, een opbouw wastafel. Deze Duravit wastafel is te krijgen in helemaal wit, zwart wit of helemaal zwart. Tot aan de rand zoals de foto of losstaand. We hebben de wastafel ook in de showroom, kom gerust eens kijken.

@duravit #wastafel #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #nieuwbouw #wastafel #opbouwwastafel

14 0

Badkamer in Oosterse tinten ✨ Deze badkamer heeft een hoog plafond, hierbij is gekozen om de helft te betegelen en de andere helft te schilderen in koper kleur. Ook de grote spiegel en de grote lamp passen mooi in de ruimte. De vloer is betegeld met een Terazzo tegel en is doorgelegd in het toilet en in de hal van de woning. Wat een plaatje!

#badkamerinspiratie #badkamer #terrazzo #seggersinspiratie #oostersebadkamer #koper

19 0

Hotel-chique ✨ Een moderne luxe badkamer, dit had net een hotel kunnen zijn! Een mooi wit vrijstaand bad met living colour kranen van @hotbath_nl. Deze kranen zijn afgewerkt zonder oppervlakte bescherming, waardoor deze op een natuurlijke wijze van kleur verandert. Benieuwd naar de hele badkamer? Kijk eens op onze website! seggersbadkamers.nl/portfolio/chique-badkamer/

#hotbath #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #hotelchique #livingcolour #vrijstaandbad

22 0

Massief hout ✨ Een badkamermeubel van puur en massief hout. De meubels zijn geschikt voor vochtige ruimtes omdat ze zijn gelakt met Looox Oak Protect. Vaak wordt het meubel gecombineerd met een opbouwkom. Het is ook prachtig met deze opbouwwastafel! Voor meer massiefhout kijk eens op de pagina van @loooxbathrooms !

#loooxgood #massiefhout #wastafel #seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamerinspiratie

18 0

We hebben weer een prachtige badkamer mogen opleveren. Deze badkamer heeft een maatwerk douchewand tot boven aan toe. In de nisjes en de spiegel zit sfeer verlichting, en de kranen zijn verouderd ijzer. Wat vind jij van deze combinatie? ✨ Fijn weekend!

@hotbath_nl @primabad @vanrijnproducts #badkamerinspiratie #seggersinspiratie #kranen #badkamer #nieuwbouw #sfeerverlichting #douchewand

29 2

Nisjes 😍 Een badkamer vol rust en sfeer. In deze badkamer is sfeer gecreëerd met nisjes en licht. In de nisjes boven het toilet zitten spotjes die dim to warm zijn. Hoe meer de lichten dimmen hoe meer kaarslicht onstaat.

#seggersinspiratie #badkamerinspiratie #badkamer #nieuwbouw #interiordesign @primabad

22 0

Kleur 🌈 De kleurrijke tegels met de geverfde muur geven veel kleur en sfeer in dit toilet. Juist in een kleine ruimte kun je kiezen voor bijzondere kleurcombinaties en je toilet echt persoonlijk maken. Laat je inspireren! Je brengt hier gemiddeld toch 1 tot 3 jaar door in je leven.

#toilet #toiletrenovatie #toiletinspiratie #catalano #wc #badkamerinspiratie #nieuwbouw #renovatie #badkamer #seggersbadkamers #seggersinspiratie

18 1

Koper kranen 🤎 Hoe cool zijn deze kopere kranen? We maken steeds vaker 3D tekeningen voor klanten met koperen kranen. Ze vallen erg in de smaak en zijn goed te combineren met hout en bruin tinten.
@damixa_official #badkamerinspiratie #badkamerkraan #seggersinspiratie #koper

9 0

Hotel-chique ✨ De donkere marmeren tegel in de hele badkamer, mooi te combineren met een wit vrijstaand bad en natuurlijke hout. Om hem nog wat chiquer te maken zijn de kranen in de kleur verouderd messing, en hangt er een grote ronde spiegel met gouden rand.

#badkamerinspiratie #seggersinspiratie #hotbath @hotbath_nl #loooxgood @loooxbathrooms #interieurinspiratie #interieur #hotelchique

18 0

Accent tegels ✨ Tegels combineren is niet makkelijk. Vaak krijgen we de vraag, is dit niet saai, past dit wel bij elkaar. Deze tegels van @villeroybochtegels.nl hebben een accent tegel en een neutrale tegel die prachtig bij elkaar aansluiten. Zo wordt de badkamer erg gezellig!

#badkamer #badkamerinspiratie #tegels #badkamertegels #seggersinspiratie

13 0

Brrr, het wordt een herfstachtig weekend. 🍄 Toch nog even genieten van zonlicht? Dat kan met de sunshower! Wist u dat er ook een opbouw varriant, voor de bestaande badkamer is?

#seggersinspiratie #sunshower@sunshower.nl #nieuwbouw #badkamerinspiratie #badkamer #douche #badkamerrenovatie #hansgrohe @hansgrohe_nl

25 2

Wasmachine in de badkamer ✨ In deze badkamer is de wasmachine weggewerkt onder een maatwerk blad. Er zijn ook mogelijkheden om een wasmachine in een kast te plaatsen. Op deze manieren past de wasmachine beter bij de badkamer!

#badkamerinspiratie #seggersinspiratie #wasmachine #wasmachineombouw #badkamer

13 3

Inspiratie opdoen in onze showroom?

Plan direct een afspraak in
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers