Badkamergarantie

Badkamergarantie bij Seggers Badkamers

Als je bij ons een badkamer koopt, ben je verzekerd van waterdichte garanties. Wij zijn aangesloten bij Nationale Badkamer Garantie, een onafhankelijke stichting zodat je meer zekerheden heeft.

Met onze kwaliteit en service zit het goed! Toch hebben wij besloten om je nog meer garanties te geven. Een badkamer kopen, doe je maar een paar keer in je leven. Het is een flinke investering die vooral plezier moet geven.

Badkamergarantie; jouw vijf zekerheden

Wij bieden je vijf unieke en waterdichte garanties waar u niets extra’s voor hoeft te betalen. Deze badkamer garanties stellen je in staat om alleen maar te genieten van uw nieuwe badkamer.

1. Wij geven 5 jaar garantie

Op alle badkamer producten en sanitair artikelen die wij verkopen krijg je 5 jaar garantie. Het garantietermijn op geleverde producten is normaal 2 jaar, omdat wij zijn aangesloten bij Nationale Badkamer Garantie geven wij standaard 5 jaar garantie.

3. Afbouw gegarandeerd

Als wij de installatie van jouw badkamer mogen verzorgen, heb je de garantie dat de badkamer wordt afgebouwd. Je komt nooit met een half geïnstalleerde badkamer te zitten als gevolg van een faillissement. Nationale Badkamer Garantie geeft je de garantie dat de badkamer zo snel mogelijk afgebouwd zal worden.

5. Onafhankelijke geschillencommissie

Als je niet tevreden bent, kun je je wenden tot de Nationale Badkamer Garantie geschillencommissie. De Nationale Badkamer Garantie geschillencommissie bestaat uit onafhankelijke deskundigen die indien nodig de situatie bij je thuis komen bekijken.

2. Veilig aanbetalen

Jouw aanbetaling wordt gegarandeerd door Nationale Badkamer Garantie. Mochten wij onverhoopt failliet gaan, dan bent u jouw aanbetaling niet kwijt.

4. Geen verborgen extra’s

Je weet altijd precies waar je aan toe bent wanneer je bij ons een badkamer koopt! Oftewel geen verrassingen achteraf. Je ontvangt van ons een complete offerte waarin alle kostenposten zijn opgenomen. Wanneer er eventuele meerkosten tijdens het proces zullen zijn, zullen we dit altijd vooraf met je overleggen.

Vragen over de garantie van uw badkamer?

Heb je nog vragen over de garantie van jouw badkamer? Neem dan contact op of lees meer op www.badkamergarantie.nl

© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers