WMO

Bij Seggers Badkamers zijn we gespecialiseerd in het toepassen van WMO aanpassingen in uw badkamer of toiletruimte. Een WMO aanpassing is een bouwkundige aanpassing aan uw woning wanneer u een lichamelijke of geestelijke beperking heeft en wel graag in uw eigen huis kunt en wilt blijven wonen.

Aangepaste badkamer

Seggers badkamers kan u helpen bij het verbouwen en installeren van de juiste WMO aanpassingen. Een aangepaste oftewel een levensloopbestendige badkamer is niet alleen praktisch maar is ook heel modern en mooi!

Zo kunnen wij een complete WMO badkamer voor u realiseren, maar ook losse onderdelen zoals:

• Het installeren van een verhoogd closet
• Het aanbrengen van wandbeugels en douchestoeltjes
• Het plaatsen van een vlakke anti-slip douchevloer
• Het installeren van een douchetoilet

Beugels

Voor extra ondersteuning kunnen wij u adviseren over het plaatsen van beugels in uw sanitaire ruimtes. Wat dacht een van een beugel naar het toilet zodat u gemakkelijker en veiliger kunt gaan zitten en opstaan. Maar ook voor in het badkamer tijdens het douchen kunnen wij een steun plaatsen waar u zich aan vast kan houden tijdens het douchen.

Er zijn heel veel mogelijkheden voor WMO aanpassingen voor bij u thuis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact met ons op

Douchewc

Een douchewc/douchetoilet kan u extra luxe bieden. In aanschaf is dit toilet iets duurder dan een normaal toilet, maar de douchewc kan u heel veel hygiëne en comfort bieden.De reiniging met water na een toilet bezoek laat u altijd schoon en fris voelen. Seggers Badkamers verkoopt douchewc’s van Geberit, Villeroy & Boch en Duravit.

Bij ons in de showroom kunt u een douche-wc uitproberen en zien hoe eenvoudig het werkt. Kom gerust eens langs!

Of maak direct een afspraak met een WMO adviseur en laat u vrijblijvend adviseren.

Maak een afspraak
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers