Toilet

Wilt u uw toiletruimte vernieuwen, renoveren of verbouwen? In de winkel van Seggers badkamers kunt u diverse opstellingen bekijken van verschillende toiletruimtes. We hebben toiletruimtes voor elk budget, of u nu op zoek bent naar een basis toiletset of de meest luxe uitvoering. Wij helpen u graag met het beste advies en het installeren van uw toiletruimte.

Douche-WC

Wilt u extra luxe in uw toilet? Een douchewc/douchetoilet kan u extra luxe bieden. In aanschaf is dit toilet iets duurder dan een normaal toilet, maar de douchewc kan u heel veel hygiëne en comfort bieden.De reiniging met water na een toilet bezoek laat u altijd schoon en fris voelen. Seggers Badkamers verkoopt douchewc’s van Geberit, Villeroy & Boch en Duravit.

Bij ons in de showroom kun je een douche-wc uitproberen en zien hoe eenvoudig het werkt. Kom gerust eens langs!

Maak een afspraak

Tegels

U gaat uw toiletruimte verbouwen, maar wat doet u met de tegels? Onze tegelzetter heeft veel ervaring met het betegelen van toiletruimtes. Of u nu de gehele toiletruimte wilt betegelen of alleen de vloer.

Tip: als u toch bezig bent adviseren wij om de hal of keukenvloer ook direct mee te pakken. Op deze manier kunt u drempelloos een strakke ruimte creëren.

© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers