Tegels

Seggers Badkamers levert tegels in allerlei soorten, maten en kleuren van vooraanstaande merken. In een speciaal ingerichte tegel hoek in onze winkel, kunnen wij u advies geven over welke tegel het beste past in uw badkamer, toilet, woonkamer of keuken!

U gaat uw toiletruimte of badkamer verbouwen, maar wat doet u met de tegels? Onze tegelzetter heeft veel ervaring met het betegelen van toiletruimtes en badkamers. Of u nu de gehele toiletruimte wilt betegelen of alleen de vloer. Of u nu kiest voor een wildverband, mozaïek of natuursteen tegels.

Als u toch bezig met het toiletruimte betegelen adviseren wij om de hal of keukenvloer ook direct mee te pakken. Op deze manier kunt u drempelloos een strakke ruimte creëren.

Eigen tegelzetter

Wij hebben een eigen professionele tegelzetter die jarenlang ervaring heeft met het plaatsen van diverse soorten, verschillende tegelverbanden en merken. Heeft u tegels nodig die u graag professioneel geplaatst wilt hebben in de omgeving van Assen of Groningen? Dan bent u bij Seggers Badkamers aan het juiste adres!

Wilt u eens een kijkje nemen in onze tegelhoek?

Maak een afspraak
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers