Badkamer en sanitair

Of u nu op zoek bent naar los sanitair of een moderne badkamer compleet geïnstalleerd. Bij Seggers Badkamers in Tynaarlo bent u aan het juiste adres. Wij bieden een ruim en divers assortiment sanitair. Of u nu opzoek bent naar kranen, tegels, badkamermeubels, douches, accessoires u kunt het bij ons vinden. Wilt u wat luxer? Ook regendouches, sunshowers, stoombaden en stoomcabines hebben wij in ons assoritment.

Wij helpen u graag met professioneel advies zodat u de juiste keuze maakt op sanitair gebied.

Showroom

Bij ons in de showroom ontdek je de laatste trends en mogelijkheden op sanitair gebied. Een badkamers aanschaffen is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost, daarom nemen wij graag de tijd om u te vertellen wat de mogelijkheden zijn. Ontwikkelingen gaan namelijk volop door. In onze showroom implementeren we de nieuwste technieken en tonen we materialen zoals tegels, meubels en accessoires. Komt u een kijkje nemen?

Installatie door Seggers badkamers

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de installatiebranche. Daardoor is Seggers Badkamers in staat om met uw mee te denken en passende oplossingen te bieden. Het installeren van de badkamer en het tegelzetten wordt professioneel uitgevoerd door eigen medewerkers.

Benieuwd hoe we ter werk gaan?

De installatie van uw badkamer
© Seggers Badkamers
Ontwikkeld door Publiek | Ontworpen door Rianne Seggers